divendres, 25 d’octubre del 2013

DE MIL OLORS

Per acabar la setmana especial de botigues tornem al Carrer Minali. 

Tothom “qui és del barri” recorda la bonica joiera La Gàbia. Ara aquest encantador espai s’ha omplert d’olors i aromes i és que aquesta botiga ara és La Gàbia del Perfum.


Aparador La Gàbia del Perfum. Font: encants de girona.

En ella trobem una gran varietat de sabons artesanals, perfums a granel de mil olors diferents, cosmètica natural, sals de bany o espelmes aromàtiques per donar-se un bon bany relaxant...


Sabons i perfums. Font: encants de girona.



Amb tantes coses costarà triar, però són molt bones idees per si voleu fer un regal! Nosaltres vam trobar moníssims aquests sabons per donar com a detall en un bateig! 


Sabons perfumats. Font: encants de girona.





A nosaltres ens va encantar, ja direu vosaltres què en penseu!

Ens despedim dient-vos que aquesta setmana vinent, amb motiu de les fires de Sant Narcís, el blog anirà dedicat a aquestes! Les diferents activitats que es fan, les paradetes, les atraccions, la fira de mostres... Tot el que és representatiu de les fires i festes de Sant Narcís!

Us ho anirem explicant aquí al blog, al facebook i amb més precisió al twitter!


A més us volem donar les gràcies pels centenars de seguidors que tenim entre les diferents xarxes socials, potser ens repatirem dient això però.. estem molt contentes! Moltes gràcies altra vegada i bona festa major!


2 comentaris:

  1. És molt cuquii!! No coneixia aquesta botiga. Gràcies pel descobriment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que ho és! Molt encantadora oi?haha Gràcies a tu per seguir el blog!

      Elimina