dijous, 31 d’octubre del 2013

BARRAQUES: especial fires Sant Narcís


Hem parlat de tot el que s'ha anat fent aquests dies de festa a Girona però hi ha una cosa que encara no s'ha acabat! Les fires i les barraques. Avui destinem l'entrada a parlar d'aquestes últimes: Les Barraques. 
Barraques de Girona. Font: Ajuntament de Girona.
Aquest any, la solidaritat marca el caràcter d'aquesta edició de les Fires de Sant Narcís. Coses com les fires i la sessió del circ a un euro, la recaptació durant la cantada d'havaneres per l'associació Duchenne Parent Project per els afectats de distròfia muscular, activitats musicals benèfiques... ens demostren que Girona té molt més cor del que ens podem arribar a imaginar. 
Centrant-nos en les barraques, aquest any s'ha tornar a apostar per la participació del màxim nombre d'entitats del territori i ho podem veure en la programació dels concerts que ens han ofert i ens oferiràn. Van donar el tret de sortida el Divendres 25 d’octubre amb l'actuació de Nyandú i les Oques Grasses, grup provinent de la Plana de Vic i que estan essent l'autèntica sensació dels darrers temps. 
Barraques de Girona. Font: encants de girona.
També a la primera nit vam poder gaudir de La Iaia, el Dissabte 26 d’octubre va actuar Ítaca Band i Obrint Pas, que posava punt i seguit als seus 20 anys de carrera fent una gira de comiat. 
El Diumenge 27 van passar per l'escenari de la Copa l'orquestra La Loca Histeria, acompanyats per Mali Vanili. El Dilluns 28 Acció, un dels grups més importants de la música pels més joves, acompanyats per Xeic; i com a cap de cartell, Els Catarres, un dels grans fenòmens dels darrers anys gràcies a la famosa Jennifer. 
I l'esperat Dijous 31 podrem veure Blaumut, un dels èxits de la temporada, nit que s'arrodonirà amb El Va Parir Tour del popular programa de Flaix FM.
Però això no és tot el que hi ha programat aquests dies. Només us hem fet un petit tast. Haureu de seguir pendents a futures publicacions per veure què més us podem oferir.
Barraques de Girona. Font: encants de girona.
Això si, us veurem a tots avui gaudint dels concerts i l'ambient de Barraques? Això esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada